⋯ БАЗА ЗА ОБУЧЕНИЕ с. КОКАЛЯНЕ ⋯

Почивна база

Местоположение:

Кокаляне е село в район „Панчарево“, област София, разположено в полите на Витоша. Намира се на около 15 км от центъра на столицата, заобиколено от всички страни с планински хълмове. Сред хубавата природа в с. Кокаляне са разположени няколко вилни комплекса.

Почивният комплекс:

Базата на „Топлофикация София“ ЕАД се намира във вилна зона „Китката“ в с. Кокаляне и се състои от основна сграда с кухненски блок със зала-трапезария оборудвана с аудио и визуална техника, стаи и бунгала с общ леглови капацитет от 28 легла, фитнес зала, сауна, градинско барбекю, паркинг и прилежащи зелени площи. В нея се провеждат редица фирмени събития - обучения, презентации, работни срещи, семинари, тиймбилдинг на структурни поделения от дружеството и т.н. Подходяща е за организиране на семейни тържества, както и на различни частни мероприятия. Ползването на базата е целогодишно.

Туристически обекти:

Любителите на туризма могат да се насладят на чистия въздухът, а местата за излет са разнообразни – гората, балканът, църквата, Плана, Кокалянският манастир и други.


За контакти:

Тел.: 0896 777 225
E-mail: pochivka@toplo.bg