⋯ БАЗА ЗА ОБУЧЕНИЕ с. КОКАЛЯНЕ ⋯

Почивна база

Контакти:

Резервации - 02/ 903 3220

Управител - 0896 777 225

E-mail: pochivka@toplo.bg

 

Местоположение:

Адрес: с. Кокаляне 1191, вилна зона „Китката“, ул. „Теменуга“ №48, Община Столична, Област София (столица)

GPS координати: 42.573943, 23.426998

 

Кокаляне е село в район „Панчарево“, област София (столица), разположено в полите на Витоша. Намира се на около 15 км от центъра на столицата, заобиколено от всички страни с планински хълмове. Сред хубавата природа в с. Кокаляне са разположени няколко вилни комплекса, част от които е База за обучение и център за управление при кризи, с. Кокаляне.

 

Почивна база:

Базата за обучение и център за управление при кризи, с. Кокаляне се намира във вилна зона „Китката“ и се състои от основна сграда с кухненски блок, зала оборудвана с аудио и визуална техника, спални помещения и бунгала с леглови капацитет от общ 28 легла. Базата предоставя възможност за провеждане и организиране на мероприятия: обучения, семинари, конференции и съвещания и/или друго служебно или лично мероприятие, съгласно утвърдения и действащ към момента на провеждането ценоразпис.

 

Базата разполага с фитнес зала, сауна, градинско барбекю и прилежащи зелени площи.

За удобство на почиващите е осигурен безплатен открит паркинг и WiFi.

 

Ползването на базата е целогодишно.

 

 

Туристически обекти:

Любителите на туризма могат да се насладят на чистия въздухът, а местата за излет са разнообразни – гората, балканът, църквата, Плана, Кокалянският манастир и други.